Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat
A (z) ekszer-ezust-hungary.com http://www.ekszer-ezust-hungary.com (és minden álnevezett domain név) bevásárlószolgáltatás igénybevételével úgy tekintik, hogy Ön (a felhasználó) elfogadta az alább felsorolt ​​feltételeket. . Az összes termék / szolgáltatás és információ, amely az ekszer-ezust-hungary.com weboldalon jelenik meg, „ajánlati felhívást” jelent. A megrendelés képezi az Ön „ajánlatát”, amelyre az alábbiakban felsorolt ​​feltételek vonatkoznak. A http://www.ekszer-ezust-hungary.com fenntartja a jogot az ajánlat elfogadására vagy elutasítására.

Tábornok

Az ekszer-ezust-hungary.com bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja vagy visszavonhatja a http://www.ekszer-ezust-hungary.com bármely részét.
Az ekszer-ezust-hungary.com emellett felmondhatja a jelen Megállapodást, és haladéktalanul eltávolíthatja, megszüntetheti vagy felfüggesztheti a http://www.ekszer-ezust-hungary.com hozzáférését és használatát, a jelen Feltételek bármely részének megsértése esetén.
a) Ezek a feltételek a teljes megállapodást képezik közted és az ekszer-ezust-hungary.com között, és csak írásban módosíthatók.
b) A beszerzéssel Ön elfogadja, hogy minden olyan információ, amelyet Ön a http://www.ekszer-ezust-hungary.com weboldalon közöl áruk vagy szolgáltatások megrendelése vagy megvásárlása céljából, helyes, hogy a használt hitelkártya a sajátja, és elegendő forrás áll rendelkezésre a megrendelt áruk vagy szolgáltatások költségeinek fedezésére.
c) Az internet jellege miatt a szolgáltatások javítása, karbantartása vagy új szolgáltatások bevezetése miatt megszakadhatnak a szolgáltatások vagy a weboldalak elérhetősége. Természetesen megpróbáljuk minimalizálni ezeket az eseteket, és igyekszünk kerülni a „leállási időt”.
Feltételeinkkel kapcsolatos bármilyen lemondás eredményeként fenntartjuk a jogot, hogy a jövőben minden szempont szempontjából releváns legyen.
A megrendelés online benyújtása és teljesítése után automatikus e-mail visszaigazolást küldünk a megrendelésről. Ezt az e-mailt a weboldal generálja. Ez nem azt jelenti, hogy mindenképpen teljesíthetjük megrendelését. Ez egyszerűen megerősíti, hogy megrendelése és minden lényeges adat megérkezett és folyamatban van a rendszerünkön.
Minden vásárlásra a 30 napos visszatérítési és visszatérítési politika vonatkozik.
az ekszer-ezust-hungary.com bármilyen megrendelést visszavonhat, és nem szállíthat termékeket, ha ésszerű ezt megtenni, és bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja vagy megszüntetheti a termékek elérhetőségét. Ha a Megrendelést visszavonják, a Termékek után fizetett összeg teljes egészében visszatérítésre kerül. Ez nem érinti a törvényes jogait.
Jogaink

A http://www.ekszer-ezust-hungary.com oldalon megjelenített összes tartalom és kép az ekszer-ezust-hungary.com vagy a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi. Az összes ékszer tervezése szerzői jogvédelem alatt áll. Semmilyen körülmények között nem szabad újra felhasználni a weboldalon szereplő információkat saját célra, és a formatervezés másolása tilos. Vegye figyelembe a tervező idejét ezeknek az elemeknek a létrehozásában. Aki a http://www.ekszer-ezust-hungary.com webhelyet használja vagy vásárolja meg, úgy tekintjük, hogy elolvasta és megértette a fenti feltételeket. Fenntartjuk a jogot arra, hogy ezeket a feltételeket a jelenlegi indiai törvényekkel összhangban módosítsák. Ezek a feltételek nem érintik törvényes jogait.
Azt kapod amit látsz

A http://www.ekszer-ezust-hungary.com mindent megtett annak érdekében, hogy az ékszereket a lehető legpontosabban jelenítse meg. A legtöbb terméket részletekkel és pontos színválasztékkal írták le. Tudjuk azonban, hogy a színek és a képek némileg eltérnek attól függően, hogy melyik monitoron vannak megtekintetve. Tehát a tényleges és az eredeti termék színe kissé eltérő. Ez elkerülhetetlen, de biztosak vagyunk benne, hogy minden vásárló örömmel fogja látni termékeit kézhezvételük után.
Testreszabhatja az ékszer-tervező, nagykereskedő és kiskereskedő munkáját: –

Az ekszer-ezust-hungary.com testreszabott munkát is kínál. Mivel tudunk termékeket gyártani az Ön cége számára, és Ön a nevét eladhatja. Mivel jó munkatársaink és felszereléseink vannak a speciális kézműves munkákhoz és az öntéshez. Küldheti el nekünk a tervét árajánlat céljából. És a terveket teljesen bizalmasan kezeljük, kizárólag azért, hogy az Ön számára előállítsuk.
Fizetési biztonság: –

A fizetés biztonságban van, mivel a PayPalon keresztül folyik. Webhelyünk is rendelkezik SSL-mel.
A megrendeléskor a biztonságos szerver szoftver titkosítja az összes személyes információt – beleértve a kártya számát, nevét és címét. Ez a titkosítási folyamat az összes beírt karaktert veszi és kódbitekké konvertálja őket, amelyeket biztonságosan tovább lehet továbbítani az interneten.
Az Ön adatait egyetlen weboldalon sem tárolhatja tiszta szövegben.
És senki sem látja a hitelkártya számát – még az ekszer-ezust-hungary.com sem.
SZÁLLÍTÁS

Szállítás és biztosítás: –
A gazdaságos postaköltség mindig ingyenes, de ha Expressz szállítást szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mivel további díjak vonatkozhatnak rá.
A postai küldemény és a csomagolás automatikusan hozzáadódik a megrendelés szakaszában. Küldhetünk árukat UPS vagy Fedex útján, vagy az Ön igényei szerint, vagy melyik szolgáltatás érhető el az Ön országában. Ha a tényleges költségek magasabbak, kérhetjük Önt, hogy küldjön még néhány kifizetést a postaköltségért. Általában az ekszer-ezust-hungary.com termékét az egész országban szállítják